Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:18:28

За реагування військової прокуратури Чернігівського гарнізону до бюджету повернуто понад 1 мільйон гривень

10.07.2020   12:44Агенцiя

У 2019-2020 роках Квартирно-експлуатаційним відділом м. Чернігова та одним з приватних підприємств, зареєстрованим у м. Київ, укладено договори про відшкодування вартості теплової та електричної енергії, спожитої в процесі надання послуг з харчування військовослужбовців.

За умовами укладених документів, Товариство зобов’язано здійснити оплату за спожиті послуги на реєстраційні рахунки КЕВ м. Чернігова.

Разом із цим, вказаний суб’єкт господарювання у 2020 році належне виконання зобов’язань не здійснив, відшкодування вартості спожитих енергоносіїв не провів, а також ухилявся від проведення взаєморозрахунків усупереч вимог укладених договорів та вимог статей 509, 526, 530, 626, 628 Цивільного кодексу України.

У зв’язку з вищенаведеним, військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України у березні – квітні  2020 року в інтересах держави – Міністерства оборони України в особі Квартирно-експлуатаційного відділу м. Чернігова до підприємства-порушника подано дві позовні заяви з вимогою стягнення грошових коштів в сумі 1,1 млн. грн.

За наслідками пред’явлення позову, вжиття заходів реагування, приватне підприємство перерахувало на реєстраційні рахунки бюджетної установи грошові кошти в сумі 1,1 млн. Таким чином, позовні вимоги повністю виконано.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини