Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:23:53

Скасовано судове рішення про зобов’язання передати в оренду комунальне майно вартістю 5,4 млн грн

09.07.2020   07:56Агенцiя

Північний апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури, скасував рішення суду першої інстанції та постановив нове, яким у задоволенні позову приватного суб’єкта господарювання до Управління комунального майна Чернігівської обласної ради відмовив.

Встановлено, що рішенням Господарського суду Чернігівської області задоволено позов товариства з обмеженою відповідальністю, в якому позивач вимагав спонукати Управління комунального майна Чернігівської обласної ради укласти з ним договір оренди цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат» Чернігівської обласної ради площею майже 800 м2 вартістю 5,4 млн. грн.

Прокуратурою здійснено вступ у справу з метою захисту інтересів Чернігівської обласної ради. Оскарживши таке рішення суду в апеляційному порядку прокуратурою відмічено, що проект договору оренди, який суд зобов’язав укласти Управління комунального майна, не відповідає Типовому договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Чернігівської області.

Окрім того, у позивача відсутня ліцензія на надання послуг у сфері професійно-технічної освіти та навчання. Через це він не має права виступати орендарем вказаного цілісного майнового комплексу та можливості використовувати його за призначенням.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.