Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:30:15

Фінансова підтримка бізнесу сприяє збереженню робочих місць

02.07.2020   17:50Агенцiя

Не звільнило жодного працівника через карантин ТОВ «Фанера Чернігів», щознаходиться в с.Сахутівка Корюківського району.

Це стало можливим завдяки державній програмі фінансової підтримки малого та середнього бізнесу, за якою підприємство отримало більше ста тисяч гривень допомоги по частковому безробіттю за квітень-травень поточного року.

Кошти розраховані для виплати допомоги працівникам, які через карантин втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення тривалості робочого часу. На сьогодні підприємство забезпечує роботою 111 осіб, 102 з яких отримали допомогу по частковому безробіттю.

Серед них - верстатники деревообробних верстатів, заготівельники матеріалу та деталей, сушильники, пресувальники, різальники шпону, розмелювачі деревини, слюсарі-ремонтники - це ті робітничі спеціальності, які потрібні ТОВ «Фанера Чернігів», основним видом діяльності якого є виробництвофанери, плит, панелей та шпону.

За оцінкою роботодавця, фінансова підтримка від держави була вкрай важливою та дозволила зберегти робочі місця.

Звертаємо вашу увагу на те, що право на допомогу по частковому безробіттю мають працівники, які перебувають у трудових відносинах з роботодавцем, який протягом останніх 6-ти місяців сплачував єдиний соціальний внесок. Отож, робота в легальному полі – це надійно та вигідно! Про це варто пам’ятати.

Обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.