Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:35:15

Ічнянський район: двоє підлітків, які намагалися власноруч загасити загоряння у господарській будівлі, отримали термічні опіки кінцівок

26.06.2020   07:33Агенцiя

24 червня о 23:40 до Служби порятунку "101" у Ічнянському районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Монастирище, що за 18 км від районного центру. Господарі помітили загоряння в середині споруди та зателефонували вогнеборцям.

За викликом на місце події оперативно прибуло відділення 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ічня у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спецтехніки. На той момент полум'я майже повністю охопило дерев'яну господарчу будівлю, в якій зберігалася мототехніка та майно господарів.

Вогнеборці пожежу о 00:28 локалізували, а о 01:45 остаточно ліквідували та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди житлового та господарського призначення.

Внаслідок пожежі онук господарки 2004 р.н. отримав опіки верхніх кінцівок І - ІІ ступеня та його товариш 2006 р.н. отримав опіки нижніх кінцівок І - ІІ ступеня. Хлопці, помітивши загоряння намагалися самотужки за допомогою підручних засобів загасити пожежу. Бригадою швидкої медичної допомоги підліткам на місці події була надана необхідна допомога, проте від госпіталізації їх родичі відмовилися.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.