Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:59:39

Міністр оборони України Андрій Таран з робочою поїздкою відвідав Чернігів

25.06.2020   09:52Агенцiя

Міністр оборони Андрій Таран поклав квіти до Пам’ятного знаку загиблим під час проведення на Сході України Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил та вшанував пам’ять героїв.

Він відвідав Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки (ДНДІ ВС ОВТ), що дислокується у Чернігові.

Метою візиту було ознайомлення з командуванням, особовим складом, діяльністю та подальшими планами розвитку й функціонування науково-випробувальної установи.

Очільник оборонного відомства оглянув полігонну вимірювальну та лабораторно-випробувальну бази інституту, ознайомився з розвитком інфраструктури військового містечка та заслухав керівництво. Під час обговорення визначено проблемні питання та надано пропозиції шляхів їх вирішення.

Андрій Таран ознайомився з умовами побуту військовослужбовців Інституту та оглянув сучасні зразки озброєння та військової техніки, які безпосередньо випробовуються військовими спеціалістами та надходять на озброєння українського війська.

Робоча група оглянула чернігівське підприємство «Сівертекс», яке виготовляє для оборонної промисловості намети, наметові містечка, палатки, тенти, гальмівні парашути для літаків МіГ-29, засоби індивідуального захисту від хімічних та радіаційних забруднень тощо. В подальшій перспективі тут планується налагодити виробництво парашутних систем для Десантно-штурмових військ. Іншим напрямком роботи підприємства є також виготовлення систем керування для керованих авіаційних бомб.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини