Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:36:55

У Чернігові відзначили молодіжний актив міста з нагоди Дня молоді

25.06.2020   09:44Агенцiя

Щорічно, в останню неділю червня, відзначається День молоді. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

У Чернігові вже стало доброю традицією в ці дні урочисто відзначати кращих, молодих і активних, які протягом року спільно з міською радою, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту втілювали у життя різноманітні проєкти на благо міста і містян. І вже не перший рік такі зустрічі проходять при неформальному спілкуванні.

Тож напередодні Дня Молоді, 24 червня, молодіжний актив міста привітали зі святом, а кращим представникам молодіжних громадських організацій та установ, що працюють з молоддю, волонтерам та активістам, вручили Подяки за активну діяльність і подарунки.

Молодих людей від імені чернігівського міського голови вітали його заступник Олександр Ломако та начальник управління сім’ї, молоді та спорту міськради Андрій Дериземля.

- Хай ваша молодість стане для вас запорукою для подальшого життя. В молодому віці дуже важливо бути активною людиною, намагатися реалізувати всі свої найкращі бажання та вподобання. Бо пізніше на це просто не буде часу і енергії. А молоді люди, студентство – саме ви змінюєте на найкраще наше місто та й увесь світ, змінюєте себе. Тож дуже важливо не втрачати цей час, - підкреслив Олександр Ломако.

Він також подякував за роботу, проєкти та корисні починання, які робляться для розвитку Чернігова, а також побажав міцного здоров’я, успіхів, і щоби всі ініціативи втілювалися в життя у нашому чудовому місті.

У рамках цієї події, яка проходила у розважальному комплексі «Базис» по вул. Незалежності, 12-а, відбувся також інтелектуальний турнір для присутніх.

Нагороджені:
    спортивний актив міста: Жук Поліна та Розумна Карина - вихованки КПНЗ "ДЮСШ "Фортуна", Тарахан Андрій та Іваненко Микола - вихованці КПНЗ "ДЮСШ "Україна"
    волонтерський загін управління у справах сім’ї, молоді та спорту
    бюро соціальних проектів «Пароварка PR»
    ГО «Платформа освітніх ініціатив»
    ГО «Молодіжне об’єднання «СН. ЮНАЦЬКА ВУЛИЦЯ»
    ЧММГО «Молодіжний Центр АРТ «МоЦАРТ»
    ГО «Еко Місто»
    Марина Ковальова, куратор програми «Школа молодого політика в  Чернігові»
    ГО «Клуб інтелектуальної молоді»
    Чернігівський обласний молодіжний центр
    КЗ ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання»
    Наталія Ємець, доцент ЧНТУ, керівниця центру гендерної освіти Чернігівського національного технологічного університету
    ВСПР – відкритий сучасний простір для розвиту
    Молодіжна рада при Чернігівському міському голові
    ЧМГО «Міський молодіжний центр «Жменя»
    ГО «Чернігів Європейський»

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.