Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:06:19

Чернігів: відбулося засідання комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху

23.06.2020   10:18Агенцiя

22 червня в Чернігівській міській раді відбулося засідання постійно діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові. Головував на засіданні заступник міського голови Андрій Черненко.

До порядку денного засідання увійшли 10 питань, які надійшли як звернення (скарги або пропозиції) від громадян, організацій та структурних підрозділів міської ради.

За результатами розгляду комісією позитивно вирішені такі з них:
    надане доручення управлінню ЖКГ визначитися з варіантами організації дорожнього руху на перехресті вулиць Кільцевої-Авіаційної-Курсанта Єськова;
    надане доручення поновити розмітку і за можливості модернізувати пішохідні переходи по вулиці Ціолковського;
    прийняте рішення надати відповідь ТОВ «Київський двір», яке проводить будівництво вантажного термінала «Нової пошти» розробити проект будівництва із проектом організації дорожнього руху, затвердити його в поліції і відповідно до цього потім здійснити погодження з відповідними управліннями міської ради для того, щоб будо зрозуміло наскільки є доцільним перенесення зупинки;
    буде заборонена зупинка по обидві сторони дороги на ділянці від вул. Савчука до вул. Молодчого.

Також прийняте рішення щодо внесення змін в організацію дорожнього руху на перехрестях вул. Шевченка з вул. Рокосовського та вул. Шевченка з вул. Молодчого - там планується розробити проєкти щодо встановлення таблички з стрілкою зеленого кольору, що дозволяє поворот направо при червоному сигналі світлофору та зміні циклограм роботи світлофорного об’єкту.

Всі питання, внесені на розгляд комісії, розглянуто. Деякі питання відхилили, аргументуючи це тим, що запропоновані пропозиції є технічно або за правилами дорожнього руху неможливими. Відповідним службам надано доручення щодо вжиття необхідних заходів для належного вирішення поставлених проблем.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.