Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:06:32

Працівники філії ТОВ "Рекс Шуз Мейкер ЛТД" отримали допомогу по частковому безробіттю

22.06.2020   10:59Агенцiя

Через карантинні обмеження чимало підприємств зазнали величезних збитків внаслідок вимушеного зупинення діяльності. Тому допомога по частковому безробіттю, яку пропонує державна служба зайнятості на період карантину, є неабиякою підтримкою як для роботодавців, так і для найманих працівників. Насамперед, ця державна програма спрямована на збереження робочих місць.

Серед роботодавців Чернігівщини, які вже скористалися цією послугою служби зайнятості, філія ТОВ «Рекс Шуз Мейкер ЛТД». Це ринкоутворююче підприємство з іноземними інвестиціями, що спеціалізується на виробництві жіночого шкіряного взуття та забезпечує роботою 168 людей. Розташоване воно в селі Виповзів Козелецького району, тому роботодавець дбає про підвіз працівників до місця роботи, а також належні умови праці.

З початком карантину підприємству довелося призупинити діяльність. Дізнавшись від фахівців Козелецької філії Чернігівського обласного центру зайнятості про можливість отримання фінансової допомоги, директорка підприємства Наталія Донець оперативно підготувала всі необхідні документи. Нині 97 працівників філії ТОВ «Рекс Шуз Мейкер ЛТД» вже отримали допомогу по частковому безробіттю за травень. На її виплату обласний центр зайнятості перерахував 223,5 тис. грн.

Нагадаємо, допомогу по частковому безробіттю можуть отримати представники середнього і малого бізнесу, а також фізичні особи-підприємці. Головна умова — своєчасна сплата ЄСВ за себе та найманих працівників протягом шести місяців, що передують даті зупинення (скорочення) діяльності.

За допомогою по частковому безробіттю можна звертатися до служби зайнятості протягом 90 календарних днів з дня зупинення (скорочення) виробництва.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини