Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 00:50:35

Прилуки: перевірка готовності здачі будівництва другого корпусу гімназії № 1

20.06.2020   12:45Агенцiя

19 червня у місті Прилуки працювала мобільна інспекція міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України разом із представниками Чернігівської ОДА.

Участь у роботі інспекції взяли також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко, начальник управління житлово-комунального господарства Прилуцької міської ради Олег Созінов та заступник директора будівельної компанії ПП «МПБП СТИМУЛ» Віктор Колесник.

Метою візиту інспекційної групи стало обстеження завершення будівництва другого корпусу приміщення гімназії №1.
 
Нагадаємо, що новий корпус гімназії розрахований на 480 учнівських місць. Під час будівництва школи максимально враховані освітні потреби школярів.

Окрім сучасно обладнаних класних кімнат, облаштовані спортивні зали, танцклас, мистецький та музичний клас, студії для гурткової роботи, актовий зал. Важливо, що новий корпус гімназії відповідатиме умовам навчання дітей з особливими потребами.

Саме в цій школі збудовано перший в місті басейн. У ньому зможе працювати школа плавання та спецгрупи для оздоровлення дітей з особливими потребами.

Наразі роботи на завершальній стадії. Дата відкриття залишається незмінною та запланована на 1 вересня 2020 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини