Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:40:01

Ніжин: відбулось засідання виконавчого комітету

18.06.2020   11:15Агенцiя

18 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

На порядок денний винесено 11 проектів рішень:

1.Про надання дозволу на оформлення технічної документації на збудовані гаражі в авто гаражних кооперативах м. Ніжина.

2.Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання на II півріччя 2020 року.

3.Про відзначення з нагоди Дня медичного працівника.

4.Про оголошення Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради медичному персоналу КНП «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького».

5.Про фінансування видатків, пов’язаних з придбанням питної води.

6.Про внесення змін до фінансових планів комунальних некомерційних підприємств на 2020 рік.

7.Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя.

8.Про виведення дитини з сім’ї патронатного вихователя.

9.Про виведення дітей з сім’ї патронатного вихователя.

10.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

11.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

Під час розгляду проекта «Про внесення змін до фінансових планів комунальних некомерційних підприємств на 2020 рік» начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш зазначила, що протягом роботи в поточному році відбулися зміни в структурі як доходів, так і витрат підприємств в бік збільшення та запланована їх прибуткова діяльність КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького», КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» до фінансових планів на 2020 рік.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник наголосив керівникам комунальних некомерційних підприємств на дотриманні фінансових планів та на неухильному контролі за їх виконанням.

У «Різному» розглянули протокольні доручення, обговорили строки проведення ремонтних робіт по вул.Незалежності, продовження адаптивного карантину та складання ЗНО.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини