Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:58:19

"Дивосвіт" чекає на креативного менеджера

16.06.2020   11:30Агенцiя

15 червня в обласній державній адміністрації відбулося установче засідання комісії з проведення конкурсного відбору кандидатури на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» Чернігівської обласної ради.

В заході, який провів заступник очільника Чернігівської ОДА Андрій Подорван, разом із керівником постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів Анатолієм Хавилом взяли участь його колеги-депутати – голова комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики Дмитро Іванов і голова комісії з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери Сергій Журман.

Принагідно нагадаємо, що позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» був створений рішенням дванадцятої сесії обласної ради шостого скликання ще 23 березня 2013 року з метою збереження і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в області відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей». Тоді ж за новоствореним закладом на праві оперативного управління було закріплено майно єдиного майнового комплексу колишнього дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Юний Хімік», що розташований в селищі Седнів, та заразом згадану нерухомість включено до Переліку об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області. Цим же рішенням депутати призначили і керівника згаданого дитячого закладу.

А ось в поточному році, на другому пленарному засіданні 23-ї сесії обласної ради сьомого скликання, що відбулося 22 травня, був висунутий суспільний запит стосовно проведення прозорої процедури призначення на посади керівників комунальних закладів обласної ради. І цей громадський виклик народними обранцями було сприйнято: між обласною держадміністрацією та депутатським корпусом обласної ради було досягнуто домовленості про застосування конкурсної процедури щодо визначення кандидатури на заміщення вакантної посади очільника Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» Чернігівської обласної ради.

Як результат, було створено комісію з проведення конкурсного відбору кандидатури на посаду директора ПДЗОВ «Дивосвіт», яка і провела сьогодні своє перше установче засідання.

Завершилась його робота після врахування пропозицій та зауважень, висловлених присутніми, затвердженням Умов конкурсного відбору кандидатури на посаду керівника згаданого закладу, відповідного Регламенту та Календарного плану-графіка конкурсного відбору кандидатів, а заодно і прийняттям тексту оголошення, яке за рішенням комісії буде оприлюднене вже завтра, 16 червня.

Отож Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» Чернігівської обласної ради чекає на появу кандидатури креативного менеджера, який запропонує ефективний план розвитку санаторію та найсприятливіші умови перебування в ньому для юних відпочивальників.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини