Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:41:31

Громада допомогла поліцейським знайти трирічну дитину, яка загубилася на природі

13.06.2020   12:41Агенцiя

Майже сто людей з числа поліцейських, рятувальників та небайдужих громадян понад чотири години прочісували прибережну зону поблизу села Количівка Чернігівського району, щоб якнайшвидше знайти трирічну дівчинку.

11 червня дитина відпочивала з батьками на озері. Близько третьої години дня дівчинка зникла з поля зору дорослих. Зрозумівши, що самі із пошуками не впораються, батьки подзвонили на лінію 102.

Від місця відпочинку до самої Количівки було десь зо два кілометри, а ще поруч дві водойми. У цій ситуації маленька дівчинка могла піти в будь-якому напрямку та загубитися.

«Пошуки були масштабні. На місці події працювали керівництво главку та начальник Чернігівського районного відділення поліції. Загалом до пошукової операції були задіяні 50 поліцейських, 20 нацгвардійців, 13 рятувальників та 20 цивільних громадян, а також п’ять службових собак і два квадрокоптери, — розповідає начальник Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олексій Дяговець, — особливо хочу відзначити представників громадської організацій «Національні дружини». Саме активіст Данило Боровий знайшов дівчинку у хащах за півтора кілометра від місця зникнення. Зараз хлопці у подряпинах, але щасливі!»

Життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Поліція Чернігівської області дякує громадянам, які долучилися до пошуку маленької дитини. Дуже важливо, що у критичні моменти громада та правоохоронні органи об’єднують свої зусилля.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини