Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:07:31

Неповнолітніх, які утримуються в Чернігівському слідчому ізоляторі, привітали з Днем захисту дітей

02.06.2020   10:12Агенцiя

Чотирьох неповнолітніх, які утримуються в Чернігівському слідчому ізоляторі, 1 червня привітали з Міжнародним днем захисту дітей та вручили подарунки.

Традиційно щороку в перший день літа представники профільних державних організацій відвідують з цієї нагоди тих неповнолітніх, які утримуються в Чернігівському СІЗО. До неповнолітніх завітали директор Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Мазур, представник Чернігівської міської спостережної комісії Алла Лепеха та заступник начальника управління, начальник відділу діяльності виховних колоній Управління ресоціалізації та соціальної реабілітації засуджених Департаменту з питань виконання покарань, полковник внутрішньої служби Олександр Гужва. Гості привітали неповнолітніх зі святом та передали їм солодощі, печиво, канцелярське приладдя та одяг.

Нагадаємо, що рішення про відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року. Перший Міжнародний день захисту дітей було відзначено ще в 1950 році. ООН підтримала ініціативу федерації та оголосила захист прав, здоров'я і життя дитини - одним із пріоритетів у своїй діяльності. В Україні цей день відзначають із 1998 року. 

День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати їх права, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.