Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 01:53:53

На Чернігівщині розмір щомісячної страхової виплати для постраждалих на виробництві зріс на 3,2%

26.05.2020   11:19Агенцiя

За чотири місяці поточного року середній розмір щомісячної страхової виплати поуправлінню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області для осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також осіб, які мають на них право в разі смерті потерпілого, виріс на 3,2% та склав 1 963грн 92 коп.

Середній розмір щомісячної виплати для потерпілих на виробництвах вугільної галузі становить 3 233 грн 48 коп.

Нагадаю, що Фонд соціального страхування України здійснює страхування працюючих громадян на випадок травм і захворювань, отриманих під час виконання службових обов’язків. Зокрема, у разі стійкої втрати працездатності через виробничі причини здійснюються щомісячні страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня втрати працездатності. Виплати фінансуються до повного відновлення працездатності або впродовж усього життя.

Станом на 01.05. 2020 року в Чернігівській області 3 195 таких осіб і членів їх сімей, які кожного місяця отримують від Фонду виплати. 297 з них – потерпілі на виробництвах вугільної галузі та їх родини.

Загалом, упродовж січня – квітня управлінням направлено 25,1 млн гривень на щомісячні страхові виплати потерпілим і їх родинам, з яких 3,8 млн гривень – на щомісячні виплати потерпілим шахтарям і членам їх сімей.

Олена Метлицька, заступник начальника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини