Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:39:37

Шість нетверезих водіїв виявили патрульні цієї ночі, один з них потрапив у ДТП

25.05.2020   14:56Агенцiя

Під час патрулювання на вулиці Толстого, близько першої ночі, патрульні помітили автомобіль Audi, водій якого не впорався з керуванням та в’їхав у придорожнє дерево.

Внаслідок пригоди транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень.

Під час спілкування з винуватцем пригоди, інспектори зрозуміли, що чоловік має явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння 32 – річний чоловік категорично відмовився, однак  це не звільнило його від відповідальності.

Вже годиною пізніше за порушення правил дорожнього руху на вулиці Нахімова патрульні зупинили автомобіль Renault, за кермом якого перебував місцевий мешканець 1989 року народження з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували пройти огляд на визначення стану сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу, на що чоловік погодився. Результат – 0,58 % проміле алкоголю в крові.

Загалом, за минулу ніч, патрульні зафіксували 6 випадків керування транспортними засобами у стані сп'яніння. На всіх правопорушників складено відповідні адміністративні матеріали та направлено на розгляд суду.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини