Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:00:28

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини 35 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій

25.05.2020   14:49Агенцiя

В період з 18 по 25 травня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 196 чоловік особового складу та 59 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 22 пожежі, з яких 18 виникли в житловому секторі громадян, 1 на транспорті, 1 в природних екологічних системах та 2 інших. На жаль, у с. Дубовий Гай Прилуцького району під час пожежі житлового будинку загинув 44-річний господар. Причиною трагедії послужила необережність загиблого чоловіка під час паління.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 7 разів залучалися до виконання завдань за призначенням. Вибухонебезпечні предмети було виявлено у Сновському (двічі), Сосницькому, Борзнянському, Козелецькому, Новгород-Сіверському та Прилуцькому районах. Знищено у встановленому порядку 37 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, з них 13 артилерійських снарядів калібром 45 мм, 4 артснаряди калібром 37 мм, 3 артилерійські снаряди калібром  85 мм, 3 артснаряди калібром 76 мм, 2 артилерійські снаряди калібром 152 мм, 4 мінометні міни калібром 82 мм, 2 мінометні міни калібром 50 мм, 1 мінометну міну калібром 107 мм, 1 протитанкову гранату, 2 авіаційні бомби - ФАБ-50 та 2 авіабомби АО-10.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 6 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт. 

З метою розповсюдження коронавірусної інфекції Covid-19 на встановлених контрольно-пропускних пунктах рятувальниками ДСНС проводилась дезінфекційна обробка транспортних засобів, а також санітарна обробка закладів соціальної інфраструктури.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини