Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:28:51

На ділянці ремонту дороги р-83 вже влаштовано 10 км вирівнюючого шару нового покриття

21.05.2020   10:10Агенцiя

У Сновському районі на автомобільній дорозі регіонального значення "Р-83. Під'їзд до смт Березна" (ділянка км 4+000 - км 15+500) тривають роботи з поточного середнього ремонту.

Вже укладено 10 кілометрів вирівнюючого шару нового покриття. Загальна протяжність ремонтованої ділянки – 11,5 км. Роботи з поточного середнього ремонту виконує ПрАТ «ШРБУ-82».

Наразі триває процес з облаштування зупинкових майданчиків та укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю у селі Кучинівка. Згодом підрядник укладатиме решту 1,5 км вирівнюючого шару по селу Рогізки. І далі зможе приступити до влаштування верхнього шару нового покриття.

В процесі виконання дорожніх робіт обов'язково здійснюється контроль за їх якістю. Цього тижня лабораторія Служби автомобільних доріг у Чернігівській області відібрала проби асфальтобетону із вирівнюючого шару. Агрегат, який використовують фахівці, - керновідбірник. У лабораторії визначатимуть ступінь ущільнення укладеного асфальтобетону, границю міцності при стиску, водонасичення, перевірятимуть вміст в'яжучого і грануло-метричний склад.

Нагадуємо, в межах поточного середнього ремонту на цій ділянці дороги Р-83 планується: влаштувати вирівнюючий та верхній шари дорожнього покриття, укріпити узбіччя, облаштувати посадкові майданчики, пішохідні доріжки, нанести розмітку, встановити елементи організації дорожнього руху.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.