Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:30:15

Городнянський район: під час пожежі житлового будинку загинуло 4 особи

18.05.2020   10:13Агенцiя

17 травня о 20:48 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Моложава Городнянського району, що за 17 кілометрів від районного центру.

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення Городнянського Державного пожежно-рятувального підрозділу та вогнеборці Моложавського лісництва ДП "Городнянське лісове господарство". Через запізнє виявлення пожежі, на час їх прибуття веранда та дах житлового будинку були повністю охоплені полум’ям. Спільними діями вогнеборців пожежу о 21:15 локалізували та о 21:50 остаточно ліквідували. Під час гасіння всередині будинку вогнеборці виявили тіла 4-х осіб. Нажаль, врятувати їм життя було запізно. Надихавшись їдкого диму вони загинули. Ними виявились: господар 1969 року народження та його дружина 1971 року народження, а також двоє чоловіків 1973 та 1976 років народження.

Внаслідок пожежі вогнем знищено веранду та покрівлю житлового будинку по всій площі, пошкоджено перекриття.

Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів. По факту пожежі розслідування проводять правоохоронні органи.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини