Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 12:58:01

Обговорили перспективи діяльності ДП "Чернігівторф"

15.05.2020   08:20Агенцiя

14 травня у відповідь на звернення трудових колективів філій «Смолинський торфозавод» та «Ірванцівський торфозавод» ДП «Чернігівторф», занепокоєних нестабільною ситуацією на виробництві, заступник голови обласної ради Арсен Дідур разом із заступником голови обласної державної адміністрації Олександром Савченком провели робочу зустріч з Генеральним директором Державного концерну «Укрторф» Андрієм Озерчуком та в.о. директора ДП «Чернігівторф» Петром Слуценком.

В обговоренні нагальних проблем підприємства також взяли участь комерційний директор Геннадій Ричка, директор філії «Смолинський торфозавод» ДП «Чернігівторф» Валентина Огієнко, а також представники «Чернігівторфу» Юрій Бондаренко та Андрій Страхов.

Як наголосив Арсен Дідур, обласна влада буде використовувати усі важелі, аби на підприємстві не було скорочень та трудових конфліктів, виготовлялася продукція та сплачувалися податки.

Зважаючи на резонанс, якого постійно набувають події навколо «Чернігівторфу», вирішили наприкінці місяця публічно заслухати звіт про роботу Петра Слуценка на посаді в.о. директора ДП «Чернігівторф», а також ознайомитися з його планом дій щодо подальшої виробничої діяльності підприємства та долі працівників. Після цього керівництво «Укрторфу» прийматиме рішення щодо відповідності чи невідповідності Петра Слуценка займаній посаді.

Крім того, з метою розширення ринків збуту продукції домовилися провести презентацію продукції «Укрторфу» для керівників ОТГ та інших зацікавлених осіб.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини