Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:04:05

В результаті пригоди автомобіль "Daewoo Lanos" злетів у кювет та загорівся

14.05.2020   12:52Агенцiя

14 травня о 06:40 до Служби порятунку "101" у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автодорозі Чернігів-Грем’яч, поблизу с. Кам`янська Слобода.

На гасіння пожежі було залучено відділення 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спецтехніки. О 7:35 вогнеборцями пожежу було остаточно ліквідовано.

Під час її гасіння в салоні автомобіля рятувальники виявили тіло 40-річного власника транспортного засобу. Обставини трагічного випадку з`ясовують правоохоронні органи.

Легковик злетів у кювет, де загорівся. Водій загинув на місці пригоди. Поліція розслідує кримінальне провадження.   

На місце події прибула група реагування патрульної поліції та рятувальники. Слідчий встановив, що водій «Ланоса», виїжджаючи з села Кам’янська Слобода на автодорогу Н-27 (Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч), не впорався з керуванням і злетів у кювет. Внаслідок ДТП автомобіль загорівся. Водій загинув на місці.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Призначено проведення низки експертиз, які мають встановити обставини автопригоди. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини