Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:00:15

Підрозділи Держпродспоживслужби тримають на контролі виконання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання

14.05.2020   08:46Агенцiя

12 травня у Козелецькому районні запрацював один із ринків ПКФ «Відродження».

Перед його відкриттям спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства територіального управління Держпродспоживслужби провели обстеження на дотримання вимог Постанови №14 Головного санітарного лікаря України «Щодо протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19  в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках».

Згідно з результатами перевірки ринок відповідає всім вимогам, прописаним у постанові, що підтверджено актом санітарно-епідеміологічного обстеження об’єкта.

Проводиться температурний скринінг на вході до ринку апаратом AICARE A66. Відвідувачі дотримуються маскового режиму. Торгові місця обладнані захисними екранами, продавці забезпечені індивідуальними засобами захисту. На вході до ринку розміщений дезкилимок та  облаштований інформаційний стенд, на якому міститься інформація щодо графіків роботи ринку та здійснення на його території дезінфекції.

На ринку постійно чергують інспектори управління.

Тим часом у Куликівці відбулося засідання тимчасової районної протиепідемічної комісії щодо координації роботи із запобігання занесенню та поширенню на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Представники структурного підрозділу Держпродспоживслужби разом з іншими членами комісії, зокрема, обговорили шляхи виконання Постанови Кабінету Міністрів України щодо послаблення карантинних заходів.

Ухвалено рішення про організацію роз’яснювальної роботи та здійснення контролю за дотриманням протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання, які відновлюють свою роботу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини