Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:14:51

П'ятий МедіаЧе. Часу подати на конкрус свої робти не так багато

11.05.2020   10:34Агенцiя

На Чернігівщині 11 травня стартує обласний конкурс кращих журналістських робіт — "МедіаЧе". Цього року він проводиться вже вп’яте.

Прийом матеріалів триватиме до 18 травня включно. Усі фіналісти отримають пам’ятні дипломи, а переможці — грошові премії.

На конкурс «МедіаЧе» 2020 року приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у вітчизняній пресі, в інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 1 травня 2019 року до 10 травня 2020 року включно.

Конкурсні матеріали приймаються у чотирьох номінаціях:
«Чернігівщина патріотична»;
«Молодь Чернігівщини»;
«Реформи на Чернігівщині»;
«Дякуємо медикам!».

Заявки на участь можуть бути подані до  23:59 18 травня на адресу електронної пошти konkurs.media.che@gmail.com.

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка видання, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис та сканкопія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний  номер та номінацію, на яку подається матеріал. Учасники можуть подати на конкурс не більше двох матеріалів у кожній з номінацій.

Члени оргкомітету «МедіаЧе» оберуть кращі матеріали, що пройдуть у фінал конкурсу — по три у кожній з номінацій. На другому етапі кращих з кращих визначить вже експертне журі.

Усі матеріали-фіналісти автоматично беруть участь у номінації «Чернігівщина: голос спільноти», де лідера обере аудиторія за допомогою онлайн-голосування.

Крім того, цього року на конкурсі запроваджена спеціальна номінація — «Відзнака голови Чернігівської ОДА», тут лауреата за професіоналізм та дотримання журналістських стандартів визначить голова Чернігівської обласної державної адміністрації.
Детальні умови конкурсу та опис номінацій викладені у Положенні про проведення конкурсу журналістських робіт для медійників Чернігівщини «МедіаЧе» у 2020 році.

Оголошення та нагородження переможців відбудеться у червні та буде приурочене до Дня журналіста. Остаточну дату та формат церемонії нагородження оргкомітет визначить згодом — залежно від карантинних обмежень, що діятимуть на той час.

Довідково. Організатори конкурсу «МедіаЧе» — обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині уп’яте.

Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини