Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:37:12

Судитимуть учасників злочинного угруповування, яке займалося збутом наркотичних засобів

04.05.2020   08:01Агенцiя

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області, слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 5 членів злочинного угруповування, яке здійснювало виготовлення та збут особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах, а також психотропних речовин та сильнодіючих лікарських засобів (ст. ст. 307, 311, 321 КК України).

За даними слідства, 56-річна жінка організувала виготовлення та розповсюдження заборонених до обігу в Україні речовин, які упродовж 2019 року члени групи збували на території міста Чернігова. Серед поширювачів наркотиків ще 3 жінки та чоловік.

Загалом під час розслідування кримінального провадження задокументовано понад 20 тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених членами злочинної групи.

Наразі обвинувальний акт стосовно фігурантів даного провадження скеровано до суду для розгляду по суті.

У разі доведення вини, учасникам злочинної групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини