Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:33:38

Поліція Чернігівщини забезпечила публічний порядок на Великдень

21.04.2020   07:47Агенцiя

Порушень публічного порядку під час святкування Великодня в області не допущено, але поліція зафіксувала порушення карантинних обмежень.

Зокрема, у Чернігові в одну з культових споруд зайшли понад 50 вірян, що є порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України  №211 та може стати причиною поширення COVID-19.

Поліція склала на настоятеля храму адміністративний протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає штраф від 17000 до 34000 гривень для фізичних осіб і від 34000 до 170000 гривень - для посадовців.

Зауважимо, що поліцейські слідкували за охороною публічного порядку та дотриманням карантинних обмежень біля кожної культової споруди.

За словами начальника Управління превентивної діяльності в Чернігівській області Олексія Дяговця, під час святкування Великодня в Чернігівській області службу несли близько 1,5 тисячі поліцейських.

Поліція Чернігівської області висловлює вдячність настоятелям храмів за організацію Великодня (розмітка на асфальті, дотримання дистанції тощо), а вірянам за те, що прислухалися до правоохоронців і залишилися святкувати у колі родини.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.