Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:14:26

Прилуки: новий апарат ШВЛ для міської лікарні

18.04.2020   11:13Агенцiя

Міські лікарні області готуються до прийому хворих на коронавірус. Допомагають в цьому також благодійники, які закуповують обладнання та засоби захисту для медичних працівників, адже тільки разом, об’єднавши свої зусилля ми зможемо здолати цю хворобу.

Для центральної міської лікарні підприємці Анатолій Мирошниченко та Сергій Варнавський подарували апарат штучної вентиляції легень, який допоможе лікарям якісно провести інтенсивну терапію у інфекційному відділенні.

Сьогодні Україна і увесь світ стоять перед викликом. В цей час великий, середній та малий бізнес мають бути соціально відповідальними і об'єднавшись докласти максимум зусиль у боротьбі з бідою. Ми маємо допомогти лікарням, надавши їм необхідне обладнання. Маємо захистити лікарів, адже в теперішній час вони стоять на передовій у боротьбі з недугою. Сьогодні разом з підприємцем Сергієм Варнавським показали приклад, як спільно, об'єднавши наші зусилля можна оперативно вирішувати першочергові завдання. Нам вдалось в найкоротші терміни доставити в Україну і передати до Центральної лікарні Прилук апарат штучної вентиляції легень. Сьогодні весь світ потребує таких апаратів, які є на жаль великим дефіцитом і ми вдячні народному депутату України Валерію Дубілю у сприянні придбання обладнання, яке вже готове рятувати життя людей.- говорить Анатолій Мирошниченко.

Підтримка лікарні у такий особливо час – благородна справа і вдячний жест від підприємців лікарям, гарна спроба допомогти й полегшити працю рятівникам людських життів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.