Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 19:50:54

Ніжин: відбулось засідання виконавчого комітету

27.03.2020   09:13Агенцiя

26 березня в малій залі міськвиконкому під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник виконав приємну місію – привітав депутата Ніжинської міської ради Андрія Гомоляко з 40-річним ювілеєм та вручив Подяку міського голови за вагомий особистий внесок у розбудову та розвиток територіальної громади міста Ніжина. Також Анатолій Валерійович поздоровив з Днем народження представника Державного комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Ніжинське телебачення» Сергія Ковальова, щиро подякувавши за багаторічну сумлінну працю на благо громади Ніжина і висвітлення роботи органів місцевого самоврядування.

Перейшовши до порядку денного, члени виконавчого комітету детально розглянули та одноголосно підтримали проекти рішень:

1.Про встановлення тарифу на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Солід Теплоенерго»;

2.Про внесення змін до фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Ніжинської міської ради на 2020рік;

3.Про надання одноразової матеріальної допомоги;

4.Про відзначення Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради;

5.Про призначення опікуна над дитиною-сиротою;

6.Про затвердження схеми посадки дерев у м. Ніжині;

7.Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.

У «різному» вкотре порушилось питання про можливість роботи комунального ринку в умовах карантину.

Міський голова зазначив, що наразі це дуже складне питання. Вирішення фінансових проблем - надважливо, але найважливіше -це життя людей. Дане питання детально обговорили з фахівцями 25 березня на позачерговому засіданні ТЕБ та НС. Рішення щодо можливості роботи ринків в умовах карантину повинен приймати безпосередньо Уряд.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини