Художниця з Чернігівщини налагодила виробництво шоколаду без цукру
Шоколад без цукру вже давно не тільки реальність, але і популярна смакота української художниці Оксани Труш з Ніжина, засновниці власного бренду.
Замість цукру вона використовує не менш солодкий, але набагато корисніше мед зі своєї пасіки. Оксана виробляє до 15 різновидів шоколаду (в залежності від сезону) і всі ці смаколики без цукру.
Найбільш популярний – шоколад з сушеною вишнею. Дітям більше до смаку з журавлиною. Чоловіки вибирають з перцем чилі та солоненький з фісташкамі.
В шоколаді з ягодами є та сама кислинка, яка дуже цікаво відтіняє смак самого шоколада. Майстриня виготовляє і чисто чорний шоколад і шоколад без глютену.
«Шоколад без цукру часто замовляють магазини, які орієнтуються на чисто веганські харчування, оскільки він без рослинних жирів», – каже Оксана.
Останні новини Чернігівщини
У Прилуках поліцейські затримали наркоторгівця 17:43
Співробітники відділу кримінальної поліції спільно зі слідчими Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури задокументували низку фактів збуту наркотичних речовин, до яких причетний 39-річний місцевий житель.
Прилуцьким краєзнавчим музеєм реалізовано проєкт «Локальна спадщина Прилуччини у мистецькій Галаганівській колекції» 17:21
Тепер частину унікальної мистецької колекції з Чернігівського художнього музею можна подивитись у Прилуцькому краєзнавчому музеї. І не тільки там
Реабілітація поруч: у Сухополов’янській громаді створили соціальну тренажерну залу 15:50
Нова сучасна тренажерна зала днями відкрилася в селі Заїзд Сухополов’янської сільської ради.
Анна Казакова здобула бронзу змішаного командного турніру на чемпіонаті Європи з дзюдо 15:26
З 31 жовтня до 03 листопада у Кишиневі (Молдова) проходив чемпіонат Європи з дзюдо U23, в якому взяли участь понад 300 дзюдоїстів з 38 країн Європи.