Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:33:06

Ніжин: відбулась розширена оперативна нарада

03.03.2020   14:11Агенцiя

2 березня відбулась розширена оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

Під час наради було озвучено про стан правопорядку та протидії злочинності, заходи забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, що були вжиті на території громади міста упродовж лютого 2020 року; заходи щодо профілактики надзвичайних ситуацій, які пов’язані з травмуванням та загибеллю людей, про стан протипожежної безпеки на території громади міста упродовж лютого 2020 року; підготовку та проведення чергового призову на строкову військову службу до ЗСУ та інших формувань, утворених відповідно до законів України, навесні 2020 року; стан загальної епідеміологічної ситуації на території м. Ніжина упродовж лютого 2020 року та вжиті заходи щодо профілактики інфекційних захворювань; застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю.

Начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Інна Музиченко повідомила, що за лютий місяць до Ніжинського відділку поліції надійшло 1024 звернень від мешканців міста та району. За кожною заявою чи зверненням проведено перевірку. У лютому виявлено 336 порушень допущених водіями на дорогах міста та району. За порушення правил зупинки-стоянки, в тому числі на площі ім. Івана Франка, по вул. Московська та Покровська, на зупинках громадського транспорту винесено 54 постанови.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій  Олійник звернув увагу на рух багатовантажного транспорту не тільки вдень, а й вночі.

Військовий комісар Ніжинського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Якущенко поінформував про організацію та проведення на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади чергового призову на строкову військову службу громадян України у квітні-червні 2020 року. Зокрема, з 02 березня вже розпочала свою роботу Ніжинська міська медична  та призовна комісія.
Генеральний директор КНП Ніжинської центральної міської лікарні Олександр Костирко повідомив, що зменшується захворюваність серед ніжинців на грип та ГРВІ. Станом на 1 березня 2020 року випадків на коронавірус не зафіксовано.

Начальник сектора з питань кадрової політики відділу юридично-кадрового забезпечення Ольга Чепуль поінформувала присутніх керівників підприємств, установ та закладів міста, виконавчих органів Ніжинської міської ради та її виконавчого комітету, що з 01 січня розпочався етап декларування доходів громадян. Звернула увагу на роз’яснення щодо заповнення декларації затверджені 13.02.2020 року Агентства з питань запобігання корупції.
Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак запросила всіх на святковий концерт з нагоди Міжнародного Дня 8 Березня «Жіноче серце сповнене любові», який відбудеться в міському Будинку культури.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини