Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:33:23

В обласній раді обговорювали ситуацію навколо ДП "Ніжинрайагролісництво"

26.02.2020   10:01Агенцiя

25 лютого заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів нараду щодо можливих шляхів вирішення колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками Ніжинського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Ніжинрайагролісництво» міста Ніжина та адміністрацією комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради, зареєстрованого Національною службою посередництва і примирення у січні цього року.

До обговорення даного питання долучилися начальник Управління комунального майна Чернігівської обласної ради Андрій Бунін, перший заступник генерального директора комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Володимир Никончук, заступник начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області Марина Максименко.

Основні вимоги трудового колективу – погашення заборгованості із заробітної плати, яка виникла з 01.07.2019 року.

Як наголосив Арсен Дідур, з метою запобігання виникнення соціальної напруги на підприємстві, наразі основне завдання сторін трудового спору – у найкоротший термін знайти оптимальні шляхи вирішення даного питання на користь найманих працівників та у підсумку вийти на укладання мирової угоди сторін.

Ситуація залишається на контролі обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини