Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:28:15

Ніжин: відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові

25.02.2020   10:16Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління освіти зазначив, що цьогорічний «Випускний вечір -2020» планується провести 26 червня о 18-00 годині. Програму заходу по організації та проведенні свята пропонують надати самим випускникам.

Татьяна Бассак, начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради зауважила, що мають намір брати участь у проекті: «7 чудес України: малі батьківщини великих українців». Мета акції - розповісти про відомих людей  та їх рідний край. Після оголошення результатів Оргкомітет бере на себе зобов’язання впродовж наступного року з метою популяризації фіналістів підготувати та випустити про них фільми. Ніжинська громада має намір розповісти про видатного ніжинського мореплавця, першовідкривача та українського Колумба – Юрія Лисянського.

Олександр Костирко генеральний директор КНП «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» поінформував про стан загальної епідеміологічної ситуації на території м.Ніжина упродовж минулого тижня. На ГРИП та ГРВІ захворіло 302 особи це на 21 випадок меньше ніж позаминулого тижня. Дітей – 183 особи(віком від 0-14 років) та 119 – дорослих (віком від 30-64 років). На ГРИП захворіло 17 осіб (з них 4 дітей). Щодо інфекційної захворюваності: на гострі ентероколіти - 3 чоловіки, вітряна віспа  – 2 дітей(ЗОШ №17), скарлатина – 3 дітей. До інфекційного відділення госпіталізовано:  ГРВІ 11 осіб з них 6 дітей та 3 особа – ГРИП.

До медичних закладів (поліклінічних відділень) міста звернулось 4336 осіб, з них 1115 – дітей. До стаціонару госпіталізовано 265 чоловік, проведено 51 – операційне втручання,  87 звернення до травматичного пункту та 6 осіб звернулося  за антирабічною допомогою.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини