Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:16:31

Менський район: під час пожежі 62-річна жінка отруїлась чадним газом

15.02.2020   11:49Агенцiя

13 лютого о 13:02 до Служби порятунку "101" у Менському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Стольне, що за 27 км від райцентру.

За викликом на місце події прибуло відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцева пожежна команда с. Семенівка. Вогнеборці спільними діями о 13:24 локалізували, а о 13:33 остаточно ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження полум`я на поруч розташовані будівлі житлового й господарчого призначення. Вогнем знищено перекриття будівлі на площі 5 кв.м, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку.

Як з`ясувалося, того дня 62-річна родичка господаря будинку прийшла в гості та побачила всередині помешкання дим. Жінка забігла до задимленої оселі, щоб відшукати там своїх онуків. Зрозумівши згодом, що в будинку дітей немає, вона звернулася по допомогу до сусідів, поскаржившись на погане самопочуття. З попереднім діагнозом отруєння чадним газом жінку каретою швидкої медичної допомоги доставлено до реанімаційного відділення Менської центральної районної лікарні.

Ймовірною причиною пожежі послужило коротке замикання електромережі.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.