Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:40:07

У День закоханих чернігівці зможуть подати заяву на шлюб та одружитися до опівночі

11.02.2020   09:32Агенцiя

У День всіх закоханих кожен прагне отримати від своєї другої половинки щось заповітне, омріяне і таке жадане. А що може краще передати настрій свята та любові 14 лютого, ніж засвідчення своїх стосунків.

У цей день Міністерство юстиції України підготувало для всіх закоханих особливий подарунок – двері відділів державної реєстрації актів цивільного стану будуть відчинені з 8:00 до 24:00.

«У рамках акції «Кохання поза часом» бажаючи зможуть не тільки подати заяву до опівночі, а й зареєструвати шлюб у разі, якщо молодятам вже призначено державну реєстрацію шлюбу на 14 лютого або, якщо пари скористались послугою «Шлюб за добу», – розповіла Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли три області – Сумська, Полтавська та Чернігівська.

Відділи державної реєстрації актів цивільного стану у Чернігівській області, які визначені учасниками заходу «Кохання поза часом»: м. Чернігів, вул. Пушкіна, 15, тел.: (0462) 67-80-91, 67-80-92, 67-80-69.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини