Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:13:53

Міський голова Анатолій Лінник прозвітував перед громадою за 2019 рік

08.02.2020   10:30Агенцiя

7 лютого у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбувся публічний звіт міського голови Анатолія Лінника про роботу виконавчих органів Ніжинської міської ради в 2019 році.

На захід були запрошені секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, керуючий справами апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради Сергій Колесник, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, депутати міської ради, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, члени громадської ради, ради підприємців, молодіжної ради, громадськість міста та ЗМІ.

На початку звітування міський голова наголосив, що міська рада представляє спільні інтереси жителів міста, тому все, що зроблено за звітний період, є результатом колективної праці кожного депутата, постійних комісій, виконавчого комітету міської ради, сесійної діяльності, співпраці з керівниками підприємств, господарств, установ та громадських організацій.

Анатолій Валерійович зауважив, що 2019 рік був особливий тим, що це перший рік, коли громада жила і працювала в статусі Об’єднаної територіальної громади.

В 2019 році завершилася розробка стратегії розвитку Ніжинської громади, яка затверджена сесією міської ради. Наразі ведеться робота над її виконанням.

Міський голова детально окреслив проблеми, шляхи їх вирішення та результати роботи в таких пріоритетних напрямках розвитку міста, як: розвиток економіки та інвестиційна діяльність, бюджетна сфера, житлово-комунальне господарство, освіта, охорона здоров’я, культура і туризм, соціальний захист та соціальне забезпечення, молодіжна політика, фізична культура і спорт та житлове будівництво.

Особливу увагу міський голова звернув на проекти, що реалізувалися за кошти державної субвенції місцевим бюджетом на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад та кошти Державного фонду регіонального розвитку. Зупинився також на тому, що виконано і що не вдалось зробити в 2019 році, але буде зроблено в 2020-му, поділився планами і перспективами роботи міської ради на 2020 рік.

Після звітування Анатолій Лінник відповів на питання ніжинців. Тематика запитань – будівництво тих чи інших об’єктів у місті, ремонт доріг, благоустрій, питання, які стосувалися соціально-економічної сфери життя міста тощо.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини