Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:48:19

Патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння у одного з учасників ДТП

07.02.2020   15:54Агенцiя

Сьогодні о пів на п’яту ранку на вулиці Івана Мазепи екіпаж патрульної поліції став свідком дорожньо-транспортної пригоди за участю двох легкових авто. Автомобіль Daewoo, виїжджаючи з території АЗС, не надав переваги ВАЗ-2101, який рухався головною дорогою. В результаті зіткнення постраждалих немає.

Водій Daewoo не заперечував, що порушив правила дорожнього руху. Патрульні склали на нього адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Під час спілкування з 30-річним водієм ВАЗ охоронці порядку помітили в нього характерні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився від пропозиції поліцейських пройти медогляд у встановленому законом порядку.

Відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" інспектори провели поверхневу перевірку у водія ВАЗ. В результаті в одній з кишень виявили поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Слідчий вилучив знайдену речовину. Патрульні склали на водія адмінпротоколи за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини