Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:23:02

Ніжин: вдбулось засідання виконавчого комітету

07.02.2020   11:52Агенцiя

6 лютого відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Вцілому на порядок денний винесено 5 проектів рішень.

Члени виконавчого комітету розглянули та підтримали ряд важливих рішень для забезпечення комфортного життя населення, захисту їх прав та інтересів.

Одним із підтриманих рішень було «Про введення в дію рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування №5 та №14». Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що 27 грудня 2019 року проведено засідання конкурсного комітету по розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішень про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування, на якому прийнято рішення щодо визнання переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування: маршрут № 5 - перевізник ПП «Омнібус Н», маршрут № 14 - перевізник ТОВ «Пассервіс».

Під час розгляду проекту секретар міської ради Валерій Салогуб відмітив покращення роботи громадського транспорту на маршруті №14. В свою чергу міський голова Анатолій Лінник наголосив, що безпека та комфорт громадян в пріоритеті міської влади. Анатолій Валерійович звернув увагу керівника управління житлово-комунального господарства та будівництва на проведенні систематичного огляду транспортних засобів, які виходять на маршрути. Очільник міста не залишив без уваги дотримання графіку руху та контроль за їх розміщення на автобусних зупинках для зручності громадян.

Члени виконавчого комітету підтримали рішення «Про надання одноразової матеріальної допомоги». 41 ніжинець отримає матеріальну допомогу на лікування.

Службою у справах дітей було підготовлено рішення «Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини», яким передбачено захист майнових та житлових прав дітей та надання статусу дитини-сироти.

Одноголосно підтримано два проекти рішення «Про внесення змін до складу комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам міста Ніжина» та «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 24.10.2019 р. №384 «Про проведення у 2020 році приписки громадян 2003 року народження до призовної дільниці Ніжинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки».

У «Різному» розглянули питання щодо продовження карантину у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко доповів, що наразі суттєвого зменшення захворюваності не спостерігається, станом на 05 лютого 2020 року  23% хворих серед дитячого населення.

Карантин триватиме до 14 лютого включно, а якщо кількість захворілих зменшиться, то діти приступлять до навчання вже в п’ятницю 14 лютого. Міський голова Анатолій Лінник надав протокольне доручення керівникам медичних закладів та управлінню освіти в наступний четвер надати інформацію про кількість хворих. На основі поданих даних виконавчий комітет повторно розгляне рішення про призупинення навчального процесу в школах міста й вирішить остаточну тривалість вимушених канікул у ніжинських школярів.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.