Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:41:48

Розглянуто кримінальну справу за фактом вбивства жінки у смт. Куликівка

07.02.2020   08:31Агенцiя

Під час судового розгляду знайшло своє підтвердження висунуте чоловіку обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого).

Так, 06.05.2019, ввечері, обвинувачений, перебуваючи у одному з будинків по вул. Вокзальній в смт. Куликівка, під час розпивання алкоголю з друзями почав сваритися зі своєю дружиною. Під час сварки потрібних слів чоловік не знайшов, а тому почав наносити дружині численні удари руками та ногами в голову та тулуб. Інші учасники застілля почали розбороняти подружжя, потерпілу поклали на дивані у іншій кімнаті відпочити. Однак, чоловік станом здоров’я дружини не переймався, через два дні після отримання тілесних ушкоджень жінка померла від набряку головного мозку на тому ж дивані.

Сам обвинувачений свою вину визнав частково, зазначивши, що дружину не вбивав, а лише дав їй кілька ляпасів по обличчю. Те, що жінка два дні не вставала з дивану, чоловік пояснив її сильною алкогольною інтоксикацією.

Разом з тим, прокурором надано суду численні докази причетності обвинуваченого до вчинення інкримінованого злочину.

Відтак, вироком суду чоловіку призначено покарання у виді 8 років 3 місяців позбавлення волі. Набрання вироком законної сили він очікуватиме під вартою.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини