Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:12:20

У міській раді представили нового військового комісара Чернігова

06.02.2020   09:47Агенцiя

4 лютого під час розширеної наради з керівниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств міської ради, присутнім офіційно представили нового військового комісара Чернігівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Олег Гончарук

Олег Гончарук

Ним став підполковник Олег Гончарук, який до цього обіймав посаду військового комісара Києво-Святошинського районного військового комісаріату Київської області.

Як можна дізнатися з відкритих джерел, новий комісар за фахом магістр з бойового застосування та управління діями військових частин Сухопутних військ. Після закінчення вищого військового училища з 1996 року по 2004 рік проходив військову службу на посадах від командира навчального взводу до командира окремого батальйону (м.Чернігів). З 2004 року по 2010 рік проходив військову службу в Територіальному Управлінні «Північ». У березні 2010 року був призначений на посаду військового комісара Обухівського районного військового комісаріату Київської області. В вересні 2013 року в зв’язку з набуттям права на пенсію, був звільнений з військової служби в запас.

У березні 2014 року, в зв’язку з початком збройної агресії Російської Федерації, та був призваний на військову службу по мобілізації. Приймав безпосередньо участь Антитерористичній операції на територіях Донецької та Луганської областей у складі 11 та 25 окремих мотопіхотних батальйонів. 

В січні 2015 року був призначений на посаду військового комісара Києво-Святошинського районного військового комісаріату Київської області. В 2016 році вступив та у 2018 році закінчив навчання у Національному Університеті Оборони України ім. І.Черняхівського здобув кваліфікацію – ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю бойове застосування та управління діями військових частин Сухопутних військ. У 2018 році приймав участь в Операції Об’єднаних Сил на території Донецької та Луганської областях. Має відзнаки та нагороди. За активну участь в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України Гончаруку Олегу Валентиновичу присвоєно звання «Герой-захисник Вітчизни» Києво-Святошинського району (рішення Києво-Святошинської районної ради № 504-31-VІІ від 22.12.2018).

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини