Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:36:23

Добре заробляти, працюючи легально, можна й на Чернігівщині - Чернігівський обласний центр зайнятості

30.01.2020   11:47Агенцiя

Стверджують у службі зайнятості і радять шукачам роботи не поспішати на заробітки до столиці чи за кордон, а ознайомитися з наявними вакансіями місцевого ринку праці, адже серед них є й високооплачувані.

«Станом на 29 січня в базі даних обласної служби зайнятості актуальними є близько тисячі вільних робочих місць. З них майже у 85% розмір заробітної плати вище мінімального, - сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. – Найвища оплата праці у вакансіях головного бухгалтера, агронома, геодезиста. Претендентам на ці робочі місця пропонується зарплата 20 тисяч гривень».

Серед високооплачуваних вакансій є: начальник відділу - 17 тис. грн., головний конструктор - 16,2 тис. грн, водій - 15 тис. грн., слюсар з ремонту рухомого складу - 14,5 тис. грн., юрисконсульт та сімейний лікар, - 13 тис. грн., інженер та спеціаліст державної служби - 12,7 тис. грн.

По 12 тис. грн. роботодавці готові платити слюсарям із складання металевих конструкцій, рамникам, електрозварникам ручного зварювання, трактористам, представникам торговельним, інженерам.

Отже, в наш час кваліфіковані робітники можуть заробляти не менше, ніж офісні. Загалом найбільш високооплачуваними в нашій області є службовці та керівники, робітники з обслуговування устаткування і кваліфіковані працівники з інструментом. Менше за інших заробляють робітники сільського та лісового господарств, сфер торгівлі та послуг, представники найпростіших професій.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.