Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:09:06

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

28.01.2020   09:40Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 27 січня до 8:00 28 січня 2020 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення, 3 дорожньо-транспортні пригоди та 1 пожежу. Внаслідок цих подій 5 осіб постраждало.


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

В м. Чернігові о 14 год. 10 хв. 27 січня під час проведення земельних робіт по  вул. Генерала Бєлова біля будинку №37 пошкоджено газопровід середнього тиску діаметром 40 мм. Внаслідок пошкодження газопроводу без газопостачання залишились 24 абоненти по вул. Полторацького та вул. Надії. Аварійно-відновлювальні роботи заплановані на 28 січня.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 3:

- в м. Чернігові по вул. Чорновола поблизу будинку №40  25 січня водій автомобіля «MITSUBISHI COLT» здійснив зіткнення з автомобілем «GEELY CK». Внаслідок пригоди  водій  автомобіля «GEELY CK» отримав тілесні ушкодження та  був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2. Водій та пасажир  автомобіля «MITSUBISHI COLT» також отримали тілесні ушкодження та  були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2;

- в смт Лосинівка Ніжинського району по вул. Троїцькій, о 09 год. 25 хв. 27 січня водій мопеда "Delta" здійснив зіткнення з причепом автомобіля "ВАЗ-211540". Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові по вул. Доценка о 15 год. 10 хв. 23 січня на зупинці громадського транспорту "ЗОШ №12" пасажирка,  1948 року народження, отримала травму під час посадки до тролейбусу, що рухався за маршрутом №7.


Пожежі – 1:

пожежі сухої трави та сміття –1 :

-  біля с. Володькова Дівиця Носівського району о 17 год. 48 хв. 27 січня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин –  12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 27 січня грудня до 20 години 28 січня очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південний  7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла.
По м. Чернігову. Хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 2-4º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини