Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:58:56

Новий корпус музичної школи №1 у Чернігові майже готовий

27.01.2020   09:14Агенцiя

Будівництво нового корпусу дитячої музичної школи ім. Вільконського (вул. Мстиславська, 3-а) в Чернігові наближається до завершення. Об’єкт планують здати в експлуатацію вже навесні цього року.

Прибудову зводять на місці старого одноповерхового дерев’яного будинку, в якому працювала адміністрація школи й теж періодично проводилися заняття з учнями. Але той будинок складався лише з 6 маленьких кімнат.

Тепер тут буде 25 навчальних класів, плюс зал для занять хору. Будівля на 626 кв. м, триповерхова: з цокольним, першим та другим поверхами. Роботи наразі виконані десь на 90%, будівельники вже приступають до благоустрою прилеглої території. Про це журналістам розповів виконроб цього об’єкту Андрій Красножон.

Як нам уточнили в Управлінні капітального будівництва Чернігівської міської ради, зараз у проект вносяться коригування, які передбачають додаткові роботи - будівництво галереї-переходу між старим і новим корпусами. Також туди додаються закупівля меблів і деяких музичних інструментів.

Прибудова до музичної школи №1 ім. С. Вільконського зводиться у співфінансуванні з державного і міського бюджетів.  На початок року виконані роботи на 6,3 млн грн оплачені з державного бюджету і на 4 млн – з міського. На 2020 рік у міському бюджеті Чернігова передбачені 3 млн грн на завершення всіх робіт, що залишилися, і закупівлю обладнання, - уточнили в управлінні.

Запит на новий і більший корпус у школи був уже давно: кількість бажаючих займатися удвічі перевищує потужності закладу. Про необхідність прибудови говорили вже багато років, але реалізується проект лише зараз.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини