Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:47:59

Зустріч міського голови Прилук з людьми з особливими потребами

16.01.2020   11:46Агенцiя

15 січня у міському Будинку культури, відбулася зустріч міського голови «У світлу годину — на щедру гостину» з людьми з особливими потребами.

За участю членів Прилуцької міської громадської організації «Прилуцька громадська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих», громадської організації Українського товариства глухих, громадської організації молодих інвалідів «Фенікс», Прилуцького центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок», міського об’єднання сімей, в яких виховуються діти-інваліди «Надія» та відвідувачів Прилуцького територіального центру соціального обслуговування у теплій та невимушеній атмосфері пройшов захід.

Із новорічними привітаннями та словами глибокої поваги до присутніх звернулася міський голова Ольга Попенко.
Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з особливими потребами, які потребують допомоги і уваги, не лише у святкові дні, а й у будні – наголосила Ольга Попенко. Побажала щастя, здоров’я, радості та вручила солодкі подарунки.
 
Доброта й чуйність, співпереживання й щиросердечність – такі цінності сповідують Олександр Судакін, Сергій Варнавський, Тетяня Дорошенко, Юлія Пузанова, Олександр Івахненко, Олексій Гавриш підприємці міста, які допомогли створити святкову атмосферу свята.

З Божим благословенням та привітаннями з Новорічно-різдв’яними святами до присутніх звернувся Благочинний Прилуцького округу, настоятель Спасо-Преображенського собору Микола Котеленець.
 
Також цього дня до присутніх зі словами підтримки звернулася помічник народного депутата України Бориса Вікторовича Приходька Лідія Шевченко, яка передала вітання від нардепа та матеріальну підтримку громадським організаціям з особливими потребами.
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини