Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:41:36

Гороскоп на тиждень з 13 до 19 січня 2020 року

12.01.2020   16:46Агенцiя

14 січня Венера переходить у знак зодіаку Риби, тут планета має сильний статус. Тому люди стають романтичнішими, чутливішими та сентиментальнішими. Сприятливий час для творчих людей, можливі приховані стосунки, таємне збагачення. Усамітнена творчість принесе визнання.

Уран у Тельці закінчує фазу ретроградності, переходить у прямолінійний рух, 17 січня Меркурій переходить у знак Водолія, що прискорює вирішення фінансових питань. Виплачуються борги, підписуються документи, схвалюються кредити, партнери досягають домовленостей у фінансових справах.

Овен (21.03—20.04). Ви можете зiпсувати стосунки з партнерами. Конфліктна ситуацiя може призвести до серйозних фінансових розбіжностей.
Дні: спр. — 13; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). Ви розчаруєтеся в друзях. Попереду екстрені наради, укладання договорiв i робота у вихідні. Бунтувати не потрібно. Навпаки, вашi надзусилля себе виправдають.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Близнюки (22.05—21.06). Можливі премії і збільшення зарплати. Нова робота буде набагато цікавішою та перспективнішою за попередню. На вас чекає неабиякий успіх.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Рак (22.06—23.07). Попри професійний успіх можуть бути фiнансовi проблеми. Слiд бути уважнішими й не робити ризикованих кроків. Остерiгайтеся сумнiвних пропозицiй.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). Бiзнесменiв підстерігають фінансові претензії, вiд вас вимагатимуть повернення боргiв. Доведеться взяти блокнот і ретельно записувати всі витрати.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Діва (24.08—23.09). В особистих стосунках настав складний перiод. Ви шукатимете вихід зі складної i навiть тупикової ситуації, а iнколи доведеться йти на компромiс.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви остаточно визначитеся з вибором, можна розраховувати на продовження стосункiв. У декого з вас вони перейдуть у серйознi вiдносини.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви станете заручником обставин, доведеться вiдіграти незвичайну для себе роль. Щоб невдачі обійшли вас, треба дiяти на випередження.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). Відсторониться від проблем, ретельно вивчiть ситуацію, але не поспiшайте ухвалювати остаточні рішення. Тиждень сприятиме честолюбцям і трудоголікам.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Козеріг (22.12—20.01). Не виключено, що ви займатиметеся рутинною роботою. Підприємці почнуть реорганізацію справи, яка триватиме довгий час.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Водолій (21.01—19.02). Сміливо беріться за найризикованіші проєкти. Ви досягнете неабиякого успіху. Колеги підтримають вас і допоможуть зробити кар’єру.
Дні: спр. — 15; неспр. — 19.
 
Риби (20.02—20.03). Бiльшiсть представників цього знака можуть розраховувати на отримання кредиту, спонсорську допомогу, підтримку батьків або близької людини.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Успіх очікує на вас при нетрадиційному підході до вирішення життєвих проблем. Можете уникнути певних складнощів на роботі. Вам необхідно виявити терпіння, інакше можливий конфлікт. Випадкові зустрічі у вихідні відкриють перед вами нові перспективи.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано відгородити себе від зайвої роботи. Застосуйте всю свою чарівність для досягнення кар’єрних висот. Не виключені відкриття й позитивні зміни. У вихідні вам будуть потрібні комфорт та спокій.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся спілкуватися з тими, хто поряд, рівно стільки, скільки необхідно, надмірності будуть зайві. Не призначайте серйозних зустрічей. Для досягнення бажаного результату доведеться докласти максимум зусиль. У вихідні на вас можуть очікувати приємні сюрпризи.

РАК

Перед вами відкриваються блискучі перспективи, однак слід виявляти скрупульозність і виваженість. На вашому шляху не передбачається практично ніяких перешкод, крім власної неуважності. У вихідні не розповідайте про свої досягнення – заздрісники не дрімають.

ЛЕВ

Ваша бурхлива енергія практично ніколи не стихає. Слід безжалісно позбуватися всього непотрібного, адже воно створює безладдя та плутанину. Не дозволяйте партнеру втягти себе в конфліктну ситуацію. У вихідні візит до родичів позитивно вплине на вас.

ДІВА

Дайте спокій старим проблемам і сконцентруйтеся на майбутніх проєктах. Вам будуть потрібні зібраність і терпіння. Але не варто звалювати на себе всі проблеми світу. Імовірні цікаві пропозиції з боку начальства. У вихідні добре вирушати в поїздки та далекі подорожі.

ТЕРЕЗИ

На вас очікує жвавий, насичений подіями період. Це сприятливий час для повернення до нереалізованих планів та ідей. Вихідні краще присвятити сім’ї і близьким, хоча б тому, що їм досить давно не вистачає вашої уваги.

СКОРПІОН

Імовірне підписання вигідних угод. Можете сміливо розраховувати на допомогу та сприяння друзів. Дослухайтеся до ідей близьких людей, це може стати фундаментом для майбутнього проєкту. Вихідні – гарний час для ухвалення рішень і рішучого кроку.

СТРІЛЕЦЬ

Успіх неодмінно прийде до вас, якщо докладете для цього максимум зусиль. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще запитати поради в друзів і родичів. Не намагайтеся виконати роботу, якою зайнялися, наодинці – це лише зіпсує стосунки з тими, хто поряд.

КОЗЕРІГ

Ви легко зможете розв’язати проблеми друзів і встигнути зробити більше, ніж запланували. Врахуйте: якщо у всіх питаннях будете наполягати на своїй думці, то ймовірні конфлікти з близькими людьми, постарайтеся прийняти компромісне рішення.

ВОДОЛІЙ

Ваша справа вимагатиме зміцнення та розширення, інакше можливі проблеми з її подальшим розвитком. Менше говоріть про свої проблеми й уважніше вислуховуйте думки інших. Незначне тертя з близькими людьми у вихідні легко подолати, якщо ви будете готові хоча б трохи поступитися.

РИБИ

Вас можуть турбувати питання, пов’язані з кар’єрою. Доведеться багато часу приділити паперовій тяганині. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються з вами, та не робіть імпульсивних, необдуманих кроків. Початі справи будуть вдалими, і багато задумів відносно легко втіляться в життя.

І ще одна версія:

Гороскоп для Овнів


Зміцнюється впевненість у собі, сила волі, здатність до реалізації планів. Легко долаєте власні складнощі, життєрадісніше на все реагуєте, дієте рішуче. Енергійно беретеся за справу, вириваєтеся вперед, використовуючи власний досвід. Завдяки цим старанням успіх не змусить себе довго чекати. Фінансові справи будуть доведені до успішного завершення. Однак під час ухвалення рішень, щодо грошових справ, варто заручитися порадою фахівця.

Гороскоп для Тельців

Ваше фінансове становище напевно зазнає деяких змін. Діяльність, пов’язана з доходами і фінансами, структура ваших витрат, може змінитися в непередбачених ситуаціях. З огляду на певні зміни, в цей період не варто ризикувати грошима або сприймати свої доходи як належне. З іншого боку, можливі абсолютно несподівані обставини, які дозволять отримати дохід.

Гороскоп для Близнюків

Ви потребуєте захоплення та вимагаєте до себе максимум уваги. Шкоду особистим і діловим стосункам може принести ваша зависока вимогливість і мінливий настрій. Крім того, в цей період у вас з’явиться бажання до зайвих витрат і надмірного задоволення, у зв’язку з чим можете забути про роботу або свої обов’язки. Також можливі сварки, непорозуміння, особливо з партнерами та колегами протилежної статі.

Гороскоп для Раків

Вас переповнюють внутрішня свобода, розкутість, радість і впевненість у собі. У цей період ви будете в пошуках щиросердності, яку можете знайти під час зустрічей з друзями. Тиждень сприятливий для шопінгу, а також для залагодження суспільних і фінансових справ. Ваш гарний настрій і піднесеність здатні надихнути співробітників і навіть керівництво.

Гороскоп для Левів


Вас будуть підтримувати колеги та партнери, а також у вас вийде отримати похвалу від керівництва. Сміливість, рішучість, самовпевненість та ініціативність будуть на висоті. Все це допоможе вам вирішити ділові та фінансові проблеми. Гарний час для укладання угод і договорів, відкриття нових підприємств і конструктивної реорганізації старих. Успішними будуть офіційні візити, переговори та відповідальні виступи.

Гороскоп для Дів


Постарайтеся не вступати в ділові контакти, відмовтеся від відповідальних виступів та виробничих нарад. Крім того, намагайтеся не конфліктувати з керівництвом, а також не потрібно себе тішити отриманням матеріальної допомоги. Відмовтеся від необдуманих витрат, непотрібної відповідальності та обіцянок, які складно виконати. Також можуть бути деякі непорозуміння в родині.

Гороскоп для Терезів


Сприятливий період для бізнесу, спорту, фізичної роботи. Будь-яка діяльність, що вимагає застосування сили, рішучості, заповзятливості допоможе подолати деякі перешкоди. Хороший період для укладання угод, відкриття нового підприємства або реорганізації виробництва.

Гороскоп для Скорпіонів


Хороший період для дружнього спілкування, кохання, соціальної активності. Сприятливі дні для купівлі коштовних речей, а також для залагодження суспільних і фінансових справ. За рахунок особистої привабливості та фізичної чарівності ви зможете реалізувати багато планів. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу та ідейну підтримку керівника.

Гороскоп для Стрільців

Володієте надзвичайною енергією і прагненням самостверджуватися. Якщо вам не вистачало рішучості щось здійснити, то використовуйте цей період. Складаються відповідні обставини для здійснення бажань. Однак це супроводжується сильним внутрішнім перенапруженням, що може привести до занепаду сил. При веденні справ зверніть увагу на схильність до необдуманих вчинків і неприборканих фінансових амбіцій.

Гороскоп для Козерогів

У цей період ви будете особливо активні. Період сприятливий для того, аби звернути увагу вливових людей на ваші проекти. Існує можливість зав’язати службовий роман. Ваш оптимізм дозволить оптимально вирішити багато проблем. Вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Період сприятливий для вирішення юридичних питань, візитів до керівництва та відвідування офіційних інстанцій.

Гороскоп для Водоліїв

Зростає життєва сила, а також стійкість до різних захворювань. Це супроводжується піднесенням духу, відчуттям бадьорості та фізичної сили. Період сприятливий для любовних побачень. Ваша активність зростає, а це привертає до вас партнерів протилежної статі. З’являється можливість стати лідером у парі або в сім’ї. Хороший період для пояснень, заручин, одруження, але тільки для людей, які впевнені в своїх почуттях.

Гороскоп для Риб

На організм позитивно вплине спорт та активний відпочинок. Радісний настрій провокує схильність до романтичних пригод. Це хороший період для закріплення ділових стосунків або дружби з протилежною статтю. Крім того, з’явиться можливість вирішити проблеми в парі. Оптимістичніший погляд на те, що відбувається, сприяє вирішенню багатьох завдань. Період сприятливий для впливу на публіку, підвищення популярності та впливовості.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини