Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:09:39

Дайджест новин Фонду соціального страхування України

21.12.2019   09:22Агенцiя

"Чернігівський монітор", спільно з управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, запустили щотижневий інформаційний дайджест новин Фонду, в якому мова буде йти про зміни в законодавстві, обслуговуванні страхувальників та застрахованих осіб Чернігівщини та інші новини.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

З 16 ПО 21 ГРУДНЯ 2019 РОКУ

 

17.12.2019

 

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНОГО СКЛАДУ РОБОЧИХ ОРГАНІВ

ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ ЗА ПІДСУМКАМИ РОКУ

 

У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України відбулася нарада за попередніми підсумками виконання завдань і функцій Фонду у 2019 році. Захід пройшов під головуванням в.о. директора виконавчої дирекції Фонду Сергія Нестерова за участю заступників директора, начальників управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві та керівників структурних підрозділів виконавчої дирекції.

Учасники обговорили результати роботи органів Фонду упродовж поточного року за статутними напрямами, виконання планових показників, проблемні питання та основні завдання на 2020 рік.

 

19.12.2019

 

УРЯД ЗБІЛЬШИВ ВИДАТКИ ФОНДУ НА МАТЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

НА 1 МЛРД ГРН ЗА РАХУНОК ПЕРЕВИКОНАННЯ ПЛАНУ ПО ДОХОДАМ

 

На засіданні 18 грудня Кабінет Міністрів України затвердив зміни до бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік. Це друге корегування показників річного бюджету, початкову редакцію якого було прийнято 16.01.2019.

За напрямом матеріального забезпечення (фінансування лікарняних, допомог по вагітності та пологах і допомог на поховання) визначено на 1,017 млрд гривень більше, загальна сума видатків склала 15,361 млрд грн.

Зміни пов’язані із фактичним перевиконанням статті доходів бюджету Фонду за рахунок, зокрема, понад прогнозованої сплати ЄСВ страхувальниками (роботодавцями), а також перерозподіленням коштів. Загальні доходи Фонду з урахуванням залишку коштів на початок року визначено в розмірі 25,665 млрд гривень, що більше на 0,996 млрд грн.

Зазначимо, кошти у розмірі 9,37% від ЄСВ надходять на рахунок Фонду щодня, по мірі сплати страхувальниками єдиного внеску. Усі наявні ресурси направляються Фондом на фінансування страхових виплат і матеріального забезпечення одразу після їх надходження.

 

Прес-служба Фонду соціального страхування України

 

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини