Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:47:43

Бахмацький район: унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 3 людини загинуло, 15 травмовано

17.12.2019   11:38Агенцiя

16 грудня о 22:40 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Кіпті-Глухів-Бачівськ.

Неподалік с. Мости Бахмацького району відбулось зіткнення пасажирського автобусу "Neoplan", сполученням "Херсон-Москва" з вантажним автомобілем "IVECO", що рухався у напрямку республіки Сербія та легковим автомобілем "TOYOTA Camry". В автобусі перебувало 30 пасажирів.

Внаслідок зіткнення 3 пасажири автобусу загинуло на місці події, ще 15 учасників ДТП отримали травми різного ступеню важкості та каретами швидкої медичної допомоги були доставлені до медичних закладів міст Бахмач та Батурин.

На місце пригоди оперативно було залучено чергові караули 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Бахмач та 15-го Державного-пожежно-рятувального посту м. Батурин У ДСНС України у Чернігівській області у складі 8 чоловік особового складу та 2 одиниць спецтехніки.

Надзвичайники на ношах доставили постраждалих до карет швидкої медичної допомоги, а також після проведення слідчих дій вжили заходів щодо звільнення з проїжджої частини пошкоджених транспортних засобів та залишків паливно-мастильних матеріалів.

Поліцейські, які першими дісталися місця трагедії, активно надавали допомогу медикам у госпіталізації потерпілих. Крім того, правоохоронці забезпечили тимчасовий прихисток для матері з 8-місячним немовлям — єдиною дитиною серед пасажирів постраждалого автобуса. Про це поліцейські оперативно домовилися з жителями найближчого села, які охоче прийняли жінку з дитям.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб). Максимальне покарання згідно з нею — до десяти років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.