Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:30:36

У Ніжині відкрили Центр підтримки підприємництва

10.12.2019   10:26Агенцiя

У рамках реалізації Стратегії розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади 2027 на базі Ніжинського центру надання адміністративних послуг відкрили центр підтримки підприємництва.

Дана ініціатива реалізувалася за підтримки Офісу розвитку малого і середнього підприємництва при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Ніжинської міської ради, а також проекту FORBIZ.

Перед відкриттям центру відбулася зустріч ініціаторів проекту з міською владою, підприємцями міста, представниками структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, на якій обговорили нагальні питання розвитку підприємництва в Ніжині та Україні в цілому.

Відтепер інформаційний пункт підприємців вже працюватиме у Центрі надання адміністративних послуг Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Принцип роботи пункту – це єдине вікно, де підприємець може дізнатися про можливості для відкриття своєї справи та розвитку наявного бізнесу, дієві програми підтримки МСП та отримати безкоштовну інформаційну консультацію від співробітника пункту. Офіс розвитку МСП провів попереднє навчання консультантів інформаційних пунктів, надав матеріали для роботи разом з інформацією про працюючий державний інформаційний портал для підприємців (www.sme.gov.ua).

Підприємці зможуть користуватися безкоштовними інформаційними послугами та розвивати підприємництво у своєму регіоні.

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини