Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:16:57

Чернігівський міський голова публічно звітував про роботу у 2019 році

05.12.2019   14:17Агенцiя

Публічний звіт чернігівського міського голови Владислава Атрошенка перед громадою про роботу в 2019 році відбувся 4 грудня в залі Міського палацу культури ім. В. Радченка.

На цю зустріч з міським головою запрошувалися всі бажаючі, оголошення про звіт робилися на офіційному сайті міської ради, розповсюджувалися через ЗМІ та соцмережі. Зал палацу культури був заповнений вщент.

Такий розширений формат щорічного звіту перед чернігівцями був започаткований Владиславом Атрошенком ще 2017 року і вже став традиційним.

Також традиційно зустріч почалася з перегляду відозвіту про зроблене в місті протягом року.

Після цього міський голова звернувся до чернігівців і, перш за все, подякував за спільну роботу на благо міста.

- Усе що зроблено - це вдалося завдяки моїй команді, завдяки вам, присутнім у цій залі, і завдяки простим робітникам, які здійснили задумане нами. Я вдячний вам усім. Це наш спільний результат, - сказав він. - Дійсно сьогодні рівно чотири роки від того дня, коли під свист, тупіт, телефонні повідомлення про замінування міської ради я склав присягу перед чернігівською громадою. Ці роки не були легкими, але все-таки приємно за наші результати. Я спілкувався у владних кабінетах, навіть сьогодні був у відрядженні в Києві, і зараз відповідальні керівники, представники Адміністрації Президента відзначають позитивні зрушення і позитивну динаміку в Чернігові. Усі ці чотири роки – і, зокрема, останній рік – я намагався високо над головою тримати прапор нашого міста з гаслом «Україна понад усе і Чернігів понад усе».

Потім Владислав Атрошенко зробив політичну заяву. Він зазначив, що цей рік є передвиборчим. Враховуючи наше законодавство і ті обставини, у яких перебуває країна, він не бачить для нашого міста і для себе іншого шляху, як оголосити про створення партії «Рідний дім». Це дасть можливість на всіх рівнях – міському, обласному, а згодом і на державному – більш якісно, більш фахово відстоювати інтереси Чернігова.

- Чернігів – наш рідний дім. Це початок. А наступний крок, Бог дасть, буде Україна – наш рідний дім, - зазначив він.

Потім міський голова більше години відповідав на запитання чернігівців, які задавалися з залу та надходили у вигляді записок. Запитання міг поставити кожен. Вони стосувалися як загальних, так і більш вузьких тем у міському господарстві та управлінні. Трансляція цієї частини  звіту велася онлайн (переглянути запис).

- Я намагаюся робити те, щоби коли мене вже не буде на посаді – з цього шляху розвитку міста вже ніхто наступний не звернув. Ми закладаємо стандарти, яким повинно бути місто. Безбар’єрні доступи, сучасні зупинкові комплекси, ці самі табло, дорожні розв’язки, ну абсолютно все. Я вам чесно скажу, що є речі нібито непомітні, але якими я пишаюся. Наприклад, те, що ми хочемо перехопити рух транспорту з вулиць Шевченка, Київської, проспекту Перемоги. Ми зробили поперечні вулиці – зробили Міхнюка, зробили двосторонніми Боднарука і Ремісничу. Мені надзвичайно приємно, що ми з’єднали розділену при СРСР церкву, хай якого б вона не була патріархату. Насправді через рік-два цього вже ніхто не помічатиме і все буде сприйматися як належне. Але для міста це надзвичайно важливо, - сказав міський голова на завершення. - Іще раз з цієї сцени хочу подякувати всім чернігівцям, всім чия праця тут є: у першу чергу цей звіт про зроблене – ваш. Велика всім вам подяка!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини