Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:23:12

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

02.12.2019   12:22Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 01 грудня 2019 по 08 годину 02 грудня 2019 року

МНС

МНС

Станом на 01.12.2019 року аварійними бригадами Ніжинського відділення АТ "Чернігівгаз" проведено зварювальні роботи розподільчого міжселищного газопроводу високого тиску діаметром 159 мм та частково перекрито доступ газу  до кінцевих споживачів для перевірки герметичності мережі під тиском. Для проведення аварійно-відновлювальних робіт залучено 2 одиниці техніки та 10 працівників Ніжинського відділення АТ "Чернігівгаз". Без газопостачання залишається 13 населених пунктів Ніжинського району та Ніжинської міської ОТГ (загалом 2305 абонентів). Відновлювальні роботи тривають.

Станом на 01.12.2019 року на стаціонарному лікуванні в  закладах охорони здоров'я м. Чернігова з діагнозом: "Вірусний гепатит А" залишаються 5 осіб, з яких 3 дитини.

Пожежі: зареєстровано 8 пожеж, з яких: 4 в житловому секторі, 1 на транспорті (не підлягає обліку), 1 сміття та 2 інші. Причина - коротке замикання електромережі, недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, необережне поводження з вогнем невстановленої особи, несправність електричної системи автомобіля. Вогнем пошкоджено 6 будівель та автомобіль.
  
Події на водних об'єктах:

 01.12.2019 року о 09 год. 40 хв. у ставку біля м. Корюківка було виявлено та піднято на поверхню тіло Б, 1953 р.н., мешканця даного населеного пункту (вул. Дудка, 89). Обставини та остаточна причина смерті встановлюються. Для проведення робіт по вилученню тіла загиблого з води залучалося відділення 9 ДПРЧ м.  Корюківка (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).

5. Інші повідомлення:

Станом на 07 год. 00 хв. 02.12.2019 року тривають роботи з відновлення газопостачання с. Ніжинське, Ніжинського району, яке було порушено о 05 год. 00 хв. 30.11.2019 року внаслідок перекриття невідомою особою  засувки газопроводу низького тиску діаметром 150 мм на виході з ГРП (газорозподільчого пункту) до споживачів  (370 абонентів). Ніжинським відділенням АТ "Чернігівгаз" проводяться роботи по відновленню газопостачання (перекриття кранів на вводах до абонентів для подачі тиску в мережу).

6. Інформація про стан доріг на території області:

Протягом доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах області від ДП "Чернігівський облавтодор" залучалося 22 одиниці спеціальної техніки та 25 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.
    
ІІ. ОГЛЯД ОСНОВНИХ ЯВИЩ ПОГОДИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РОБОТУ ГАЛУЗЕЙ ЕКОНОМІКИ

Прогноз погоди на 2 грудня 2019 року

Мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південний 7-12 м/с. Температура вночі 1 грудня 0-5º морозу, 2 грудня 3-8º, вдень 0-5º морозу.                      

Радіаційний фон на території області: м. Чернігів - 10 мкр/год, м. Сновськ - 8 мкр/год, с. Покошичі - 12 мкр/год, м. Семенівка - 10 мкр/год, м. Ніжин - 11 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини