Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 18:06:49

"Вранці випив кілька чарок", – так відповів патрульним п’яний водій фури

30.11.2019   09:36Агенцiя

Близько третьої дня на вулиці Леоніда Пашина екіпаж патрульної поліції зупинив вантажний автомобіль MAN із напівпричепом за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

36-річний кермувальник не приховував того, що вживав алкоголь. Розповів, що кілька годин тому відпочивав із друзями. Свої дії намагався пояснити тим, що потрібно було їхати забирати вантаж. Водій погодився пройти тест на визначення алкогольного сп’яніння за допомогою газоаналізатора «Dräger». Результат тесту позитивний – 1,39 проміле алкоголю.

Під час перевірки з’ясувалося, що посвідчення на право керування водій при собі не має, крім того, він навіть не має категорії на керування вантажівкою.

Інспектори склали на громадянина адмінматеріали: за ст. 130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч. 1 ст. 121 (керування транспортним засобом з технічними несправностями, з якими його експлуатація заборонена) Кодексу України про адміністративні правопорушення, інформує Патрульна поліція Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини