Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:33:21

Ніжин: щотижнева оперативна нарада

18.11.2019   13:04Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Ніжина з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Оліника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив присутнім, що 22 листопада 0 15-00 годині в приміщенні актової зали загальноосвітньої школи №1 відбудуться урочистості з нагоди святкування 100-річчя закладу.

21 листопада 2019 року о 10-00 годині біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають» відбудеться покладання квітів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. 23 листопада 2019 року о 16-00 годині відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів з нагоди вшанування пам’яті жертвам Голодомору та політичних репресій біля пам’ятного знаку «Жертвам політичних репресій» – анонсувала головні події тижня начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в систему E-health. На сьогоднішній день підписано 50220 декларацій пацієнтів з сімейними лікарями (71,7% від загальної чисельності населення міста). Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки». Проводиться вакцинація проти ГРИПу та дифтерії. За кошти, отримані від Національної служби здоров’я України, за надані медичні послуги населенню, комунальним некомерційним підприємством «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської міської ради було придбано 2 автомобілі Renault Sandero Stepway згідно переліку оснащення, вимогам та критеріям, визначеними наказом МОЗ України.

З 11 листопада 2019 р. по 25 листопада 2019 р. кожен охочий зможе проголосувати за найкращу роботу на розроблення бренду та брендбуку для Ніжинскьої міської об’єднаної територіальної громади, шляхом інтернет-голосування:https://docs.google.com/forms/d/1fWuYO-2bNLl5lGAb8kUDhLeSGlTYPP0_H9QlY3pV9Zo/viewform?edit_requested=true або у каб. № 10 виконавчого комітету Ніжинської міської ради та у відділеннях бібліотек.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник проінформував присутніх, що минулого тижня відбулася нарада щодо безпритульних тварин. Були обговорені питання про організацію реєстрації тварин, їх утримання та стерилізацію тощо. Управлінню житло-комунального господарства та будівництва було надано доручення розробити правила поводження з тваринами та винести їх на громадське обговорення.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини