Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:58:55

В обласній поліції підбили підсумки роботи ветеранської організації

01.11.2019   07:38Агенцiя

В Головному управлінні Національної поліції відбулося засідання Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України.

В роботі засідання взяв участь заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Віктор Шанський.

На засіданні Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України були розглянуті напрацювання та підсумки роботи організації щодо виконання статутних вимог з питань соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ.

З основною доповіддю порядку денного виступив голова Ради обласної організації ветеранів Іван Маляренко. Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, який він очолює за напрямками діяльності. До них належать забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їх життя, медичного та іншого обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

Присутні заслухали доповідь члена президії Ради про підсумки огляду-конкурсу на кращу первинну ветеранську організацію Чернігівської області. Ветерани обговорили питання співпраці Чернігівської обласної ветеранської організації з профспілкою атестованих працівників поліції.

Були обговорені деякі питання пенсійного забезпечення пенсіонерів органів внутрішніх справ та стан медичного обслуговування пенсіонерів та ветеранів ОВС.

Також на засіданні виступили голови Рад первинних ветеранських організацій з інформацією про взаємодію з депутатами органів місцевого самоврядування та про організацію роботи з пенсіонерами з їх соціального захисту і виховання молодих працівників поліції.

Плідне спілкування колег-однодумців та спільне обговорення проблем завершилося обміном досвідом роботи первинних ветеранських організацій, повідомив Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини